Taiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un strat subtire de mustar, o presaram cu
Taiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un strat subtire de mustar, o presaram cu maghiran, punem pe ea carnatul, slanina, cascavalul si 6 bucati de cartofi. Rulam carnea si o prindem cu un ac pentru copt. Pozitionam ruladele una langa cealalta intr-o tava unsa cu ulei. Turnam deasupra lor putin ulei si putina apa. Acoperim cu folie de aluminiu, punem la cuptor si cand carnea se inmoaie indepartam folia. Ungem cu pasta de ardei si prajim mai departe pana devine aurie.
Alte retete recomandate:
Tocanita cartofi
tocanita de cartofi cu pui
tocanita de cartofi cu pui
tocanita de cartofi cu pui
Tocanita de cartofi cu pui
Piept de pui la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii