Rulada de carne

Taiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un strat subtire de mustar, o presaram cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ceafa
  • Carnat
  • Slanina alba afumata
  • Cascaval
  • Cartofi
  • Mustar
  • Maghiran
  • Pasta de ardei

Mod de preparare

Taiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un strat subtire de mustar, o presaram cu maghiran, punem pe ea carnatul, slanina, cascavalul si 6 bucati de cartofi. Rulam carnea si o prindem cu un ac pentru copt. Pozitionam ruladele una langa cealalta intr-o tava unsa cu ulei. Turnam deasupra lor putin ulei si putina apa. Acoperim cu folie de aluminiu, punem la cuptor si cand carnea se inmoaie indepartam folia. Ungem cu pasta de ardei si prajim mai departe pana devine aurie.
Alte retete recomandate:

Tocanita cartofi

tocanita de cartofi cu pui

tocanita de cartofi cu pui

tocanita de cartofi cu pui

Tocanita de cartofi cu pui

Piept de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori