Rulada de carne

Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr carne tocata
  • cateva linguri pesmet
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 1 canca lapte
  • 1 ou crud

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de telina toate tocate marunt. Se amesteca bine totul si se presara cu putin pesmet. Se asaza in mijlocul amestecului 1-2 oua fierte tari, se ruleaza si se asaza intr-o tava, tapetata cu hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa la copt 20 de minute. Se taie rulada, dupa ce se raceste.


Se poate servi cu salata de sezon sau muraturi.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Placinta de dovleac Placinta cu carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori