Rulada de carne

Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr carne tocata
  • cateva linguri pesmet
  • 2 felii paine
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 1 canca lapte
  • 1 ou crud

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de telina toate tocate marunt. Se amesteca bine totul si se presara cu putin pesmet. Se asaza in mijlocul amestecului 1-2 oua fierte tari, se ruleaza si se asaza intr-o tava, tapetata cu hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa la copt 20 de minute. Se taie rulada, dupa ce se raceste.


Se poate servi cu salata de sezon sau muraturi.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Placinta de dovleac Placinta cu carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc