Se feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara. Se aseaza pe mijlocul bu
Se feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara.
Se aseaza pe mijlocul bucatii de carne castraveti murati taiati pe lungime, oua fierte si cate o crenguta de rozmarin iar apoi se ruleaza cat mai strans.
Se leaga cu ata si se aseaza rulada intr-o tava cu ulei si cu ceapa taiata felii.
Se lasa sa se prajeasca cateva minute, apoi se adauga vinul, supa de carne, foaia de dafin si boabele de piper.
Se acopera tava si se lasa sa fiarba inabusit, la cuptor la foc potrivit circa doua ore.
Cu 20 de minute inainte de a fi gata, de descopera tava pentru a se rumeni deasupra.
Se serveste cu garnitura de orez impreuna cu rulada de carne taiata felii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii