Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne. Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora. Sunca se asaza pe
Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne.
Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora.
Sunca se asaza pe felia de cascaval iar pe felia de cascaval se asaza crenvurst. Aranjamentul se asaza pe felia de carne, se ruleaza si se fixeaza cu tepuse de bucatarie pentru carne, ca sa nu se desfaca in timpul prajirii. Ruladele se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei. Dupa ce sunt gata, se scot tepusele si ruladele se servesc taiate oblic.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii