Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne. Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora. Sunca se asaza pe
Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne.
Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora.
Sunca se asaza pe felia de cascaval iar pe felia de cascaval se asaza crenvurst. Aranjamentul se asaza pe felia de carne, se ruleaza si se fixeaza cu tepuse de bucatarie pentru carne, ca sa nu se desfaca in timpul prajirii. Ruladele se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei. Dupa ce sunt gata, se scot tepusele si ruladele se servesc taiate oblic.
Alte retete recomandate
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor
Comentarii