Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca cu oul si fain
Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca cu oul si faina. Pieptul spalat si sters se taie in lungime astfel incat sa obtii o bucata ca o foaie. Se bate putin intr-o punga pentru a nu sari carne si se condimenteaza pe ambele parti. Se intinde umplutura si se ruleaza usor. Se leaga cu sfoara de bucatarie si se caleste putin in ulei pe toate partile (fiind carnea mai seaca o calesc. Daca era de porc o bagam direct la cuptor). Se amesteca cartofii taiati bucati mai mari cu ardeii intregi, usturoiul si condimente (curry, vegeta si putin ulei de masline). Se aseaza intr- o punga pentru friptura legumele si rulada deasupra pentru a-si lasa zeama. Se adauga 1 cana de apa sau vin alb si se leaga punga. Se inteapa din loc in loc si se da la cuptorul incins pentru vreo 40 minute. Dupa se desface la suprafata punga si se lasa sa se mai rumeneasca.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii