Rulada de curcan umpluta cu carnat

Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa s

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 catei usturoi
  • 150 gr carne de porc macinata
  • chimion macinat
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita crema de ardei picant (dupa gust)
  • 500 gr piept de curcan
  • 40 gr unt
  • sare
  • piper
  • folie

Mod de preparare

Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa se odihneasca 25-30 de minute.

Intre timp pregatim carnea de curcan. Taiem carnea in doua bucati mai mari, prima o crestam, a doua o taiem in alte doua bucati. Astfel obtinem bucati mai mari.

Presaram cu sare feliile de carne, pozitionam carnatul pe ele si le rulam. Le punem in folie. Le prajim astfel pe grill 10 minute.

Despachetam carnea si o prajim mai departe. Cand e gata o feliem.

La servire o ungem cu unt topit.
Pentru garnitura putem folosi cartofi copti si salata.

Alte retete

recomandate:

Supa de pui cu galuste

Ciuperci pane

Salata cu rosii si ardei si anghinare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci