Rulada de curcan umpluta cu carnat

Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa s

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 catei usturoi
  • 150 gr carne de porc macinata
  • chimion macinat
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita crema de ardei picant (dupa gust)
  • 500 gr piept de curcan
  • 40 gr unt
  • sare
  • piper
  • folie

Mod de preparare

Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa se odihneasca 25-30 de minute.

Intre timp pregatim carnea de curcan. Taiem carnea in doua bucati mai mari, prima o crestam, a doua o taiem in alte doua bucati. Astfel obtinem bucati mai mari.

Presaram cu sare feliile de carne, pozitionam carnatul pe ele si le rulam. Le punem in folie. Le prajim astfel pe grill 10 minute.

Despachetam carnea si o prajim mai departe. Cand e gata o feliem.

La servire o ungem cu unt topit.
Pentru garnitura putem folosi cartofi copti si salata.

Alte retete

recomandate:

Supa de pui cu galuste

Ciuperci pane

Salata cu rosii si ardei si anghinare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc