Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa s
Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa se odihneasca 25-30 de minute.
Intre timp pregatim carnea de curcan. Taiem carnea in doua bucati mai mari, prima o crestam, a doua o taiem in alte doua bucati. Astfel obtinem bucati mai mari.
Presaram cu sare feliile de carne, pozitionam carnatul pe ele si le rulam. Le punem in folie. Le prajim astfel pe grill 10 minute.
Despachetam carnea si o prajim mai departe. Cand e gata o feliem.
La servire o ungem cu unt topit.
Pentru garnitura putem folosi cartofi copti si salata.
Alte retete
recomandate:
Supa de pui cu galuste
Ciuperci pane
Salata cu rosii si ardei si anghinare
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii