Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa s
Curatam usturoiul si il pisam. Amestecam carnea macinata cu usturoiul, sarea, piperul, chimenul, praful de boia si pasta de ardei picant si lasam sa se odihneasca 25-30 de minute.
Intre timp pregatim carnea de curcan. Taiem carnea in doua bucati mai mari, prima o crestam, a doua o taiem in alte doua bucati. Astfel obtinem bucati mai mari.
Presaram cu sare feliile de carne, pozitionam carnatul pe ele si le rulam. Le punem in folie. Le prajim astfel pe grill 10 minute.
Despachetam carnea si o prajim mai departe. Cand e gata o feliem.
La servire o ungem cu unt topit.
Pentru garnitura putem folosi cartofi copti si salata.
Alte retete
recomandate:
Supa de pui cu galuste
Ciuperci pane
Salata cu rosii si ardei si anghinare
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui• taiati ceapa si ardeii kapia cuburi • setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Black pe modul de
Papricas cu gnocchi si lipie de casaSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivAm pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...
Orez cu prune uscateTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAnul acesta am pus impreuna cu mama gogonele colorate si dragute, ne-am jucat aranjandu-le in borcane, dar cel mai mult o sa...
Gogonele in saramuraSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelMama bunicii din partea tatalui meu a fost o femeie foarte credincioasa si drept urmare bunica visa calendarul si obiceiurile...
Ciorba de post cu ... afumatura si jumari de oua
Comentarii