Pentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se taie apoi carnea.
Pentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se taie apoi carnea, astfel incat sa se obtina o foaie de carne cu grosimea de 1 cm. Se presara cu sare si piper, apoi se asaza uniform castraveciorii murati, taiati in bastonase. Se amesteca intr-un castron oul cu cascavalul ras si pesmetul. Se adauga rozmarinul tocat marunt, cuisoarele si usturoiul pisate impreuna. Se ruleaza carnea si se prinde cu scobitori, apoi se asaza rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se unge cu ulei. Se introduce tava in cuptorul incins si se coace la foc mediu, pana cand carnea este bine patrunsa.
Rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se serveste calda, taiata in felii de cca 2 cm grosime.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii