Rulada de pui

Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mar
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri coacaze
  • 4 felii de piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150 ml vin rosu
  • 250 ml supa de pasare
  • 100 ml suc de mere
  • zahar
  • 3 linguri unt
  • 250 gr bulbi de fenicul

Mod de preparare

Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne cate un buzunarel, se sareaza si se pipereaza. Se umple cu o lingura din compozitia de mere si se inchide cu o scobitoare. Se prajesc ruladele in uleiul incins 5 minute. Se pun apoi pe o tava si se coc la cuptor 8-10 minute. Se stinge cu vin, supa, suc de mere si se lasa sa dea in clocot, dupa care se lasa sa fiarba la foc mic. Se condimenteaza cu sare, piper si putin zahar. Se curata bulbul de fenicul si se spala, apoi se taie marunt. Se topesc 2 linguri de unt si se caleste feniculul 3-4 minute. Se stropeste cu o lingura de suc de lamaie, sare si piper.


Ruladele se servesc cu sos de legume.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Ardei umpluti Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc