Rulada de pui

Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mar
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 2 linguri coacaze
  • 4 felii de piept de pui
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150 ml vin rosu
  • 250 ml supa de pasare
  • 100 ml suc de mere
  • zahar
  • 3 linguri unt
  • 250 gr bulbi de fenicul

Mod de preparare

Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne cate un buzunarel, se sareaza si se pipereaza. Se umple cu o lingura din compozitia de mere si se inchide cu o scobitoare. Se prajesc ruladele in uleiul incins 5 minute. Se pun apoi pe o tava si se coc la cuptor 8-10 minute. Se stinge cu vin, supa, suc de mere si se lasa sa dea in clocot, dupa care se lasa sa fiarba la foc mic. Se condimenteaza cu sare, piper si putin zahar. Se curata bulbul de fenicul si se spala, apoi se taie marunt. Se topesc 2 linguri de unt si se caleste feniculul 3-4 minute. Se stropeste cu o lingura de suc de lamaie, sare si piper.


Ruladele se servesc cu sos de legume.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui Ardei umpluti Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori