Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne c
Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne cate un buzunarel, se sareaza si se pipereaza. Se umple cu o lingura din compozitia de mere si se inchide cu o scobitoare. Se prajesc ruladele in uleiul incins 5 minute. Se pun apoi pe o tava si se coc la cuptor 8-10 minute. Se stinge cu vin, supa, suc de mere si se lasa sa dea in clocot, dupa care se lasa sa fiarba la foc mic. Se condimenteaza cu sare, piper si putin zahar. Se curata bulbul de fenicul si se spala, apoi se taie marunt. Se topesc 2 linguri de unt si se caleste feniculul 3-4 minute. Se stropeste cu o lingura de suc de lamaie, sare si piper.
Ruladele se servesc cu sos de legume.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Ardei umpluti Pulpe de pui la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii