Toaca carnea de pui, rade merele, toaca marunt ceapa. Inmoaie chifla in lapte si stoarce-o. Adauga la carnea tocata merele, ceapa, chifla si oul. Asez
Toaca carnea de pui, rade merele, toaca marunt ceapa. Inmoaie chifla in lapte si stoarce-o. Adauga la carnea tocata merele, ceapa, chifla si oul. Asezoneaza cu cimbru si sare. Pune compozitia amestecata bine intr-o forma de chec unsa cu ulei si presarata cu pesmet si coace-o la foc mediu. (Daca nu ai forma de chec, formeaza o rulada din compozitie, unge-o cu ulei, presare-o cu pesmet, impacheteaz-o in folie de aluminiu si coace-o intr-o tava.)
Alte retete recomandate:
Tocanita iepure
Tocanita legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii