Rulada de pui cu morcovi si oua fierte

Am servit rulada de pui cu morcovi si oua fierte cu bilute de orez cu stafide pentru care mi-au trebuit: o cana de orez si un pumn de stafide.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un piept de pui mare
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • hartie de copt.

Mod de preparare

Am servit rulada de pui cu morcovi si oua fierte cu bilute de orez cu stafide pentru care mi-au trebuit: o cana de orez si un pumn de stafide.

Se fierb ouale si morcovii. Cand sunt gata, ouale se impart in sferturi, iar morcovii se lasa intregi.

Pieptul de pui se imparte in doua bucati care se bat bine si se aseaza fiecare pe cate o hartie de copt. Pe fiecare bucata se pune de-a lungul sferturi de oua si morcovul intreg. Se dau cu sare si piper, apoi se ruleaza pieptul, dupa care si hartia de copt. Se leaga cu ata in capete si se pun ruladele la fiert in apa clocotita, pentru 25 de minute.

Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca si apoi se taie pe diagonala, felii groase de circa 1 cm.

Rulada de pui cu morcovi si oua fierte se serveste cu bilute de orez cu stafide.

Orezul l-am fiert pur si simplu cu apa si sare. Stafidele le-am dat intr-un clocot si pe ele. Apoi am amestecat orezul cu stafidele si am modelat niste bilute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui

Clatite americane cu dulceata de gutui
Negresa simpla si rapida

Negresa simpla si rapida

Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...

Negresa simpla si rapida
Musaca cu carne tocata si cartofi

Musaca cu carne tocata si cartofi

O musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...

Musaca cu carne tocata si cartofi
Cele mai apreciate rețete
Marmelada de mere si pere
1
Dulceata

Marmelada de mere si pere

Se spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....

Marmelada de mere si pere
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
2
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Zacusca cu vinete si morcov
3
Zacusca

Zacusca cu vinete si morcov

Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...

Zacusca cu vinete si morcov
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Gris cu lapte
5
Bebelusi > 12 luni

Gris cu lapte

Gris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.

Gris cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu smantana
Bucataras.RO

Desert pasca cu smantana

Desert pasca cu smantana
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Gustos.RO

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
ReteteCulinare.RO

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect

Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...

Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia