Se toaca marunt nucile. Se toaca ceapa, se incinge untul si se calesc jumatate din cantitatea de nuci si ceapa. Se adauga ciupercile tocate, se cales
Se toaca marunt nucile. Se toaca ceapa, se incinge untul si se calesc jumatate din cantitatea de nuci si ceapa. Se adauga ciupercile tocate, se calesc, apoi se lasa la racit. Se sterge carnea, se unge cu mustar, se sareaza si se pipereaza. Se pune deasupra bacon, apoi amestecul de nuci si ciuperci, se ruleaza si se fixeaza. Se prajesc ruladele, se toarna deasupra 150 ml apa. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la inabusit 90 de minute. Se toarna vinul, se scot apoi ruladele si se pastreaza la cald. Se amesteca sosul cu smantana, sare si piper.
La servire se presara cu restuld e nuci si se servesc cu nuci.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Pulpe de pui la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaE primavara, e frumos, spanacul ne umple pietele, ar fi pacat sa nu-ti arat si cum se pregateste, nu? Adaugand smantana si...
Mancare de spanac cremosGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii