Se toaca marunt nucile. Se toaca ceapa, se incinge untul si se calesc jumatate din cantitatea de nuci si ceapa. Se adauga ciupercile tocate, se cales
Se toaca marunt nucile. Se toaca ceapa, se incinge untul si se calesc jumatate din cantitatea de nuci si ceapa. Se adauga ciupercile tocate, se calesc, apoi se lasa la racit. Se sterge carnea, se unge cu mustar, se sareaza si se pipereaza. Se pune deasupra bacon, apoi amestecul de nuci si ciuperci, se ruleaza si se fixeaza. Se prajesc ruladele, se toarna deasupra 150 ml apa. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la inabusit 90 de minute. Se toarna vinul, se scot apoi ruladele si se pastreaza la cald. Se amesteca sosul cu smantana, sare si piper.
La servire se presara cu restuld e nuci si se servesc cu nuci.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Pulpe de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii