Rulada din fleica de vita

Bucata de fleica se bate bine cu ciocanul de carne. Se pune intr-o punga de plastic si se toarna marinata peste ea, se inchide punga si se lasa la fr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulada din fleica de vita

Ingrediente

  • 1 kg fleica de vita
  • o legatura de spanac
  • 200 g inimi de anghinare in apa sau marinate
  • 100 g capere
  • usturoi
  • dupa gust
  • coaja de la o lamaie
  • 100 g maioneza
  • zeama de la o lamaie
  • piper pisat
  • Pentru marinata
  • 100 ml ulei de masline sau seminte de struguri
  • 50 ml sos Worcestershire
  • zeama de lamaie
  • piper pisat
  • 50 ml otet de vin rosu

Mod de preparare

Bucata de fleica se bate bine cu ciocanul de carne.

Se pune intr-o punga de plastic si se toarna marinata peste ea, se inchide punga si se lasa la frigider peste noapte. A doua zi se curata, spala si se taie spanacul. Se pregatesc anghinarele, usturoiul, taiate marunt, maioneza, caperele. Se scoate bucata de fleica din marinata. Se taie pe lungime. Pe bucata de carne se pune maioneza (eu am gasit o maioneza cu chipotle deci picanta si foarte gustoasa pentru aceasta reteta). Se adauga anghinarele taiate, usturoiul taiat fin, capere, lamaie rasa, pe deasupra spanacul si apoi stoarsa zeama de lamaie. Se acopera cu spanac; cam doua cesti de frunze de spanac taiate marunt. Se ruleza si se fixeaza cu scobitori sau ace de carne. Se pune pe gratarul incins. Eu am incins broilerul cu 5-10 minute inainte si am pus rulada la circa 7 cm de sursa de caldura. Ca sa fie bine facuta se lasa 25 de minute.


Se taie felii si se poate servi cu garnitura de cartofi aurii sau piure de cartofi. Reteta Rulada din fleica de vita a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro

Alte retete de rulada gasiti aici:

Rulada din carne de porc,

Rulade de porc,

Rulada cu carne tocata si legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan
Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Strudel cu prune
2
Aluaturi

Strudel cu prune

MENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!

Strudel cu prune
Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
3
Torturi

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji

Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...

Tort de primavara cu ciocolata si fructe goji
Tort  Dobos
4
Torturi

Tort Dobos

Tortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...

Tort Dobos
Briose cu afine
5
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Parteneri
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni
Bucataras.RO

Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni

Reteta aceasta ma bantuie de ceva vreme, rulada cu capsuni am mai facut, dar Swiss Roll este pur si simplu cea mai buna. O...

Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Obiceiuri si traditii culinare de Florii
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!