Rulada din piept de pui

Se dezoseaza, se feliaza si se bate usor pieptul. Se condimenteaza cu sare, piper, iar carnea ramasa se toaca marunt si se pune la calit cu ceapa, us

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • unt
  • 100 gr bacon
  • 4 smochine uscate
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se dezoseaza, se feliaza si se bate usor pieptul. Se condimenteaza cu sare, piper, iar carnea ramasa se toaca marunt si se pune la calit cu ceapa, usturoiul, 3 felii de bacon, toate tocate marunt. Separat, se prajeste pesmetul in putin unt, apoi se amesteca cu ceapa. Se adauga sare, piper, cimbru si smochinele maruntite. Se aseaza apoi pe o felie de aluminiu feliile de bacon, peste ele se asaza pieptul de pui, iar deasupra se intinde umplutura. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine. Se asaza intr-o tava rulada si se coace la cuptor aproximativ 30 de minute.


Se serveste calda u garnitura de cartofi. Alte retete culinare:

Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori