Fileul din piept de pui se unge cu mustar, peste care se intinde apoi cu un cutit un triunghi de branza topita.Deasupra se aseaza o felie de sunca afu
Fileul din piept de pui se unge cu mustar, peste care se intinde apoi cu un cutit un triunghi de branza topita.Deasupra se aseaza o felie de sunca afumata, peste care se intinde cel de-al doilea triunghi de branza topita si se aseaza castraveciorii taiati felii.Se formeaza ruloul, se prinde cu o scobitoare si se inabusa intr-o tigaie cu ulei la foc mic, timp de 40 min.La sfarsit se orneaza cu marar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii