Rulou de pui

Fileul din piept de pui se unge cu mustar, peste care se intinde apoi cu un cutit un triunghi de branza topita.Deasupra se aseaza o felie de sunca afu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati de file de piept de pui
  • 8 triunghiuri de branza topita
  • 4 felii de sunca afumata
  • mustar
  • 3 castraveciori murati
  • sare
  • piper
  • ulei de masline sau de floarea soarelui
  • marar pentru ornament

Mod de preparare

Fileul din piept de pui se unge cu mustar, peste care se intinde apoi cu un cutit un triunghi de branza topita.Deasupra se aseaza o felie de sunca afumata, peste care se intinde cel de-al doilea triunghi de branza topita si se aseaza castraveciorii taiati felii.Se formeaza ruloul, se prinde cu o scobitoare si se inabusa intr-o tigaie cu ulei la foc mic, timp de 40 min.La sfarsit se orneaza cu marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci