Se desface pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Va rezulta un snitel mare. Se condimenteaza dupa care se aseaza sunca, cascavalul, cateva ciup
Se desface pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Va rezulta un snitel mare. Se condimenteaza dupa care se aseaza sunca, cascavalul, cateva ciupercute feliate din conserva. Ne pregatim pentru rulare. In capatul de unde incepem rularea se aseaza si morcovul intreg. Rulam si apoi legam ruloul cu ata. Se pune in apa clocotita 15 min. Se lasa la racit se scot atele se condimenteaza si pe esterior si se prajeste in baie de ulei dupa ce in prealabil s-a dat prin faina, ou si pesmet. Dupa ce s-a prajit se taie felii de 1 cm.
Se serveste cald cu orice garnitura dar poate fi si un aperitiv deosebit de delicios.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii