Rulou de pui

Se desface pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Va rezulta un snitel mare. Se condimenteaza dupa care se aseaza sunca, cascavalul, cateva ciup

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui(mare)
  • 2 felii de sunca
  • 2 felii cascaval
  • ciuperci
  • 1 morcov fiert intreg

Mod de preparare

Se desface pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Va rezulta un snitel mare. Se condimenteaza dupa care se aseaza sunca, cascavalul, cateva ciupercute feliate din conserva. Ne pregatim pentru rulare. In capatul de unde incepem rularea se aseaza si morcovul intreg. Rulam si apoi legam ruloul cu ata. Se pune in apa clocotita 15 min. Se lasa la racit se scot atele se condimenteaza si pe esterior si se prajeste in baie de ulei dupa ce in prealabil s-a dat prin faina, ou si pesmet. Dupa ce s-a prajit se taie felii de 1 cm.
Se serveste cald cu orice garnitura dar poate fi si un aperitiv deosebit de delicios.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori