Rulou din carne de porc cu ciuperci

Carnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se toaca. Ceapa impreuna cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr file de porc
  • 400 gr ciuperci
  • 150 gr ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 gr smantana
  • 100 gr faina
  • boia de ardei
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Carnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se toaca. Ceapa impreuna cu ciupercile, sarea si piperul se inabusa in 50 gr ulei. Peste fiecare bucata de carne se pune cate o lingura din compozitia obtinuta, se ruleaza si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce apoi in cuptorul incins si se stropesc continuu cu apa. Separat, intr-un alt vas se dizolva faina cu putina apa rece, se adauga boiaua, smantana si uleiul ramas. Se pune totul la fiert, iar sosul obtinut se strecoara peste rulouri si se mai lasa la copt 15 minute.
Se serveste mancarea calda.

Alte retete culinare:

Curcan umplut

Rulada de porc

Placinta de dovleac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori