Carnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se toaca. Ceapa impreuna cu
Carnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se toaca. Ceapa impreuna cu ciupercile, sarea si piperul se inabusa in 50 gr ulei. Peste fiecare bucata de carne se pune cate o lingura din compozitia obtinuta, se ruleaza si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce apoi in cuptorul incins si se stropesc continuu cu apa. Separat, intr-un alt vas se dizolva faina cu putina apa rece, se adauga boiaua, smantana si uleiul ramas. Se pune totul la fiert, iar sosul obtinut se strecoara peste rulouri si se mai lasa la copt 15 minute.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Rulada de porc
Placinta de dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii