Pentru aceasta mancare aveti nevoie de carne tocata, varza, ceapa, rosii, marar, cimbru, cascaval, pesmet si condimente.
Se caleste carnea tocata impreuna cu ceapa, sare si piper. Se lasa la racit, apoi se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se oparesc foile de varza in apa cu zeama de lamaie, apoi se scot si se intind. Se pune cate un rand subtire de carne, unul de frunze, din nou de carne, se ruleaza si se asaza in tava tapetata cu rondele de rosii, ulei si pesmet. Se presara cimbru uscat si se lasa la cuptor la rumenit. Cu 15 minute inainte de-a se scoate din cuptor se presara cu cascaval ras.
Se serveste cu cartofi natur.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Iahnie de fasole
Placinta cu carne
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii