Pentru aceasta mancare aveti nevoie de carne tocata, varza, ceapa, rosii, marar, cimbru, cascaval, pesmet si condimente.
Se caleste carnea tocata impreuna cu ceapa, sare si piper. Se lasa la racit, apoi se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se oparesc foile de varza in apa cu zeama de lamaie, apoi se scot si se intind. Se pune cate un rand subtire de carne, unul de frunze, din nou de carne, se ruleaza si se asaza in tava tapetata cu rondele de rosii, ulei si pesmet. Se presara cimbru uscat si se lasa la cuptor la rumenit. Cu 15 minute inainte de-a se scoate din cuptor se presara cu cascaval ras.
Se serveste cu cartofi natur.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Iahnie de fasole
Placinta cu carne
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii