Rulouri de carne de vitel

Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se ada

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg. carne
  • 2linguri grasime
  • 2cepe
  • miez de franzela
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 1/2 morcov
  • 1/2 pastirnac
  • 1/2 patrunjel
  • usturoi
  • vin
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata, ceapa inabusita in multa grasime. Tot acest amestec se trece prin masina de carne de doua ori. Se mai adauga un ou, putin unt proaspat, sare, piper. Feliile de carne se umplu cu aceasta tocatura, se leaga si se asaza in cratita peste un strat de zarzavat ras, o ceapa si putin usturoi. Se toarna deasupra grasime si putina apa si se da la cuptor. Se stinge cu un paharel de vin, imediat ce a inceput sa se rumeneasca. Se mai lasa sa se patrunda si se servesc. Se poate pregati din carne de minzat, vitel, berbec, porc sau piept de pasare.
Se servesc cu zarzavatul trecut prin sita, alaturi de piure de cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci