Pentru rulouri de pui cu ou carnea o taiem felii si o batem cu ciocanul pentru snitele. Amestecam condimentele si condimentam carnea,acoperim vasuL cu folie alimetara.
Pentru rulouri de pui cu ou carnea o taiem felii si o batem cu ciocanul pentru snitele.
Amestecam condimentele si condimentam carnea,acoperim vasuL cu folie alimetara si dam la rece cca 30 min.
Batem oul bine adaugam smantana si faina,potrivim de sare si piper,
Ouale le fierbem in apa cu sare(sa fie galbenusul tare)
Dupa ce s-au racit le curatam de coaja si le taiem in 2 pe lung.
Pe bucata de carne punem doua jumatati de ou si rulam(daca este necesar prindem cu scobitori)
Le trecem prin amestecul de ou si le asezam in tava unsa cu ulei.
Repetam pana terminam
Rulourile de pui cu ou dam tava la cuptor cca 20 min dupa care scoatem tava si adaugam cascaval ras deasupra,dam din nou la cuptor pana se rumeneste deasupra
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPentru că la începutul acestei toamne am pregătit niște roșii deshidratate, în ulei, le-am testat gustul în niște...
Cosulete aperitiv din aluat foietaj cu rosii deshidratate, gogosari, carnati si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO combinatie de arome si texturi surprinzator de buna, cu parfum de toamna.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragedeUn aperitiv cu castraveti murati deliciosi
Cordon bleu cu castraveti muratiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii