Rulourile de pui cu paste sunt ceva bun, usor de facut, numai bune pentru o masa cu prietenii.
Taiem o parte din cascaval bastonase de un deget grosime. Restul il radem. Taiem si castravetii tot bastonase. Taiem (daca e nevoie) si batem pieptul de pui, folosind folie de plastic pentru a nu face mizerie si pentru a proteja carnea. Presaram piper si putina sare daca nu e cascavalul sarat. Punem intr-un capat o felie cascaval si una de castravete. Rulam si punem rulourile intr-o tava unsa cu o lingura de ulei. Amestecam otetul balsamic cu sosul de soia si pensulam bine rulourile. Le putem presara si cu putin oregano. Le acoperim cu folie si le bagam la cuptorul incalzit la 200 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Intre timp fierbem pastele, le scurgem si punem peste ele cascavalul, smantana, amidonul dizolvat intr-o lingura de apa rece, sare, busuiocul taiat si oregano. Amestecam si lasam sa dea in clocot – asa am auzit eu la un bucatar (nu mai stiu care), ca atunci cand folosim amidon e bine sa dam preparatul in clocot, ca sa ne cada mai bine la stomac.
Rulourile cu pui si paste se pot servi calde, eventual cu verdeata tocata pe deasupra sau un sos de branza.
Reteta de rulouri cu pui si paste a fost propusa pe forumul Culinar.ro de IriA.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii