Rulouri de pui cu paste

Rulourile de pui cu paste sunt ceva bun, usor de facut, numai bune pentru o masa cu prietenii.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de pui cu paste

Ingrediente

  • Ingrediente
  • - piept de pui dezosat
  • fara piele – eu l-am cumparat gata taiat file
  • - svaiter sau un cascaval mai tare (recomand svaiterul :) )
  • - castraveti murati
  • - paste – de obicei folosesc tagliatele sau paste tricolore
  • - smantana pentru frisca neindulcita
  • - o lingurita amidon
  • - 2 linguri otet balsamic
  • - 2 linguri sos soia
  • - ierburi de care va plac pentru paste – eu folosesc busuioc proaspat si oregano

Mod de preparare

Taiem o parte din cascaval bastonase de un deget grosime. Restul il radem. Taiem si castravetii tot bastonase. Taiem (daca e nevoie) si batem pieptul de pui, folosind folie de plastic pentru a nu face mizerie si pentru a proteja carnea. Presaram piper si putina sare daca nu e cascavalul sarat. Punem intr-un capat o felie cascaval si una de castravete. Rulam si punem rulourile intr-o tava unsa cu o lingura de ulei. Amestecam otetul balsamic cu sosul de soia si pensulam bine rulourile. Le putem presara si cu putin oregano. Le acoperim cu folie si le bagam la cuptorul incalzit la 200 de grade pentru aproximativ 30 de minute.
Intre timp fierbem pastele, le scurgem si punem peste ele cascavalul, smantana, amidonul dizolvat intr-o lingura de apa rece, sare, busuiocul taiat si oregano. Amestecam si lasam sa dea in clocot – asa am auzit eu la un bucatar (nu mai stiu care), ca atunci cand folosim amidon e bine sa dam preparatul in clocot, ca sa ne cada mai bine la stomac.


Rulourile cu pui si paste se pot servi calde, eventual cu verdeata tocata pe deasupra sau un sos de branza.

Reteta de rulouri cu pui si paste a fost propusa pe forumul Culinar.ro de IriA.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Desert prajitura felie de lapte
1
Retete culinare

Desert prajitura felie de lapte

Astazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...

Desert prajitura felie de lapte
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
2
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)

Pentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Tarta cu mere si scortisoara
3
Tarte

Tarta cu mere si scortisoara

Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...

Tarta cu mere si scortisoara
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
4
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Feijoada - tocana braziliana cu fasole
5
Mancaruri cu carne

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

Feijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...

Feijoada - tocana braziliana cu fasole
Parteneri
Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)
Bucataras.RO

Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)

Dragii mei, de mult timp nu am mai facut fursecuri si m-am gandit sa va arat o reteta de fursecuri americane cu ciocolata sau...

Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola