Se bate carnea ca pentru paneuri, se taie fasii ardeiul si branza feta. Se condimenteaza in functie de preferinte cu sare, piper si chili pudra. Se as
Se bate carnea ca pentru paneuri, se taie fasii ardeiul si branza feta. Se condimenteaza in functie de preferinte cu sare, piper si chili pudra.
Se asaza pe mijloc branza feta si ardeiul, se ruleaza, se pregatesc faina, ouale si pesmetul, si se procedeaza la fel ca si cu paneurile.
Se unge tava cu unt si se asaza rulourile unse cu unt si se pun la cuptor.
Se lasa pana se rumenesc, eventual se intorc si de pe o parte pe alta.
Reteta propusa de SANDI
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii