Rulourile grecesti cu branza sunt o mancare delicioasa de vara. Nu sunt deloc greu de pregatit si vor aduce o doza de relaxare la cina.
Doua rosii decojite se taie marunt si se amesteca cu branza, cascavalul, pesmetul, patrunjelul si ceapa taiata marunt. Se adauga sare si piper. Carnea se taie felii subtiri cu un cutit bine ascutit. Pe fiecare felie de carne se pune putina umplutura, apoi se ruleaza si se fixeaza marginile cu scobitori. Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se prajesc atent rulourile pana se rumenesc putin. Restul de rosii se curata de coaja si se paseaza, apoi se adauga in mancare impreuna cu putina apa. Lasam rulourile sa se inabuse la foc mic cam 20 min. In loc de ceapa se pot folosi 2 capatani de usturoi.
Rulourile grecesti cu branza se pot servi simple, sau cu piure de cartofi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii