Rulourile grecesti cu branza sunt o mancare delicioasa de vara. Nu sunt deloc greu de pregatit si vor aduce o doza de relaxare la cina.
Doua rosii decojite se taie marunt si se amesteca cu branza, cascavalul, pesmetul, patrunjelul si ceapa taiata marunt. Se adauga sare si piper. Carnea se taie felii subtiri cu un cutit bine ascutit. Pe fiecare felie de carne se pune putina umplutura, apoi se ruleaza si se fixeaza marginile cu scobitori. Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se prajesc atent rulourile pana se rumenesc putin. Restul de rosii se curata de coaja si se paseaza, apoi se adauga in mancare impreuna cu putina apa. Lasam rulourile sa se inabuse la foc mic cam 20 min. In loc de ceapa se pot folosi 2 capatani de usturoi.
Rulourile grecesti cu branza se pot servi simple, sau cu piure de cartofi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii