Rulourile picante se fac usor, rapid, sunt delicioase si va vor scoate mereu din incurcatura atunci cand apare cineva pe neasteptate la masa.
Vanata si dovlecelul se taie in felii subtiri pe lung cu ajutorul unei razatoare.Pieptul se taie file si se bate cu ciocanul de snitele.Urda se amesteca cu fulgi de ardei iute ,sare,cimbru tocat ,un praf de usturoi ,menta si boia de ardei dulce.
Peste felia de vanata condimentata cu putina sare si fulgi de ardei asezam felia de piept de pui condimentam si pe acesta cu sare si putin praf de usturoi dupa care asezam doua felii de dovlecel .Peste feliile de dovlecel asezam pasta de urda intr-un strat subtire punem o fasie de ardei gras rosu la capat si rulam .Imbracam ruloul in doua fasii de bacon si il prindem cu o scobitoare.Asezam rulourile obtinute intr-o forma de graten unsa cu putin ulei de masline .Adaugam putin vin alb si dam forma la cuptor pentru 30 min la foc potrivit.
Cat timp rulourile stau la cuptor pregatim sosul de smantana astfel :amestecam smantana cu sare,fulgi de ardei iute,praf de usturoi,cimbru tocat fin si menta.Dam la rece pana in momentul servirii.
Rulourile picante se servesc ferbinti impreuna cu sosul de smantana.
Reteta de rulouri picante a fost propusa pe forumul Culinar.ro de lorynov.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouSamosa cu cartofi este una dintre inepuizabilele variatiuni ale acestui fel indian de mancare de strada. In plus este o...
Samosa cu cartofiSupa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita...
Supa ungureasca de chimenPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelN-ai spune ca se poate face pandispan cu cirese, fara cirese, doar cu rahat. Urmareste reteta pas cu pas si invata cum sa...
Pandispan cu rahatAluatul este un aluat de tarta, dar fara oua : o cana de apa, 150 g margarina, o lingurita de sare, o lingura de praf de...
Tarta de post cu ciuperciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii