Rulouri vita cu verdeturi

Bateti feliile de vrabioara cu cioca de snitele pana cand se intind si se subtiaza, apoi presarati-le cu sare piper. Curatati leurda si spanacul, opar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 felii de carne de vitel (vrabioara)
  • 12 felii de jambon crud uscat
  • 2 leg. leurda
  • 400 g spanac
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 foi de dafin
  • 500 ml supa de vita
  • 2 boabe enibahar
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bateti feliile de vrabioara cu cioca de snitele pana cand se intind si se subtiaza, apoi presarati-le cu sare piper.

Curatati leurda si spanacul, opariti-le in apa docotinda si scurgeti-le bine.

Puneti pe fiecare felie de vrabioara cate o felie de jambon crud uscat, apoi puneti 1 -2 linguri de verdeturi oparite si rulati carnea.

Prindeti-o cu scobitori si puneti rulourile astfel pregatite intr-o tava adanca. Diluati pasta de tomate in supa de vita, adauga uleiul de masline, foile de dafin, boabe

enibahar, jumatate din legatura de patrunjel tocat marunt si potriviti de sare si piper.

Turnati acest amestec in tava, pe rulouri si puneti tava in cuptorul incins.

Coaceti rulourile la foc potrivit, pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos.

Serviti cate 3 rulouri la o portie stropite cu sosul din tava si, eventual cu o garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti mai jos:

Mancare chinezeasca,

Reteta de pui, a la Jamie Oliver,

Retete cu ciuperci

Retete spanac,

Retete cu vita

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc