Pentru salata de creier cu masline se curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la fiert in apa calduta cu sare si 1 lingura de otet.
Pentru salata de creier cu masline se curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la fiert in apa calduta cu sare si 1 lingura de otet. Se lasa sa fiarba in clocote mici 20 de minute. Se scurge, apoi dupa ce s-a racit se da in mixer si se amesteca cu putin miez de paine muiat in lapte si stors. Se amesteca bine, adaugind cite putin ulei odata. Se pune zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Cine doreste poate sa adauge inainte de a servi si putina ceapa tocata marunt
Se aseaza frumos pe farfurie, se pun de jur-imprejur foi de salata verde si masline
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii