Sarmale

Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • hrean
  • struguri
  • gulii sau frunze de varza
  • 1/2 kg tarhon razuit
  • sau paste framamtate proaspat si coapte crocant in cuptor
  • 2 linguri de Delikat sau Vegeta
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1
  • 2 kg de carne tocata sau maruntita
  • eventual slanina taiata marunt si prajita in untura proprie (in acest caz nu trebuie untura)
  • sare
  • boia

Mod de preparare

Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert le mai lasam pe foci ca 1/2 de ora , iar zeama evaporata se completeaza cu apa rece. Dupa ce am inchis flacara le acoperim, sa se inmoaie in continuare, iar aromele sa se intrepatrunda.
Alte retete recomandate:

Tocanita cartofi

Tocanita ceapa

Tocanita cu carne de porc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci