Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s
Amestecam ingredientele, iar acest amestec il punem in frunze si le punem intr-un vas. Adaugam zeama de rosii si le fierbem pana se inmoaie. Dupa ce s-au fiert le mai lasam pe foci ca 1/2 de ora , iar zeama evaporata se completeaza cu apa rece. Dupa ce am inchis flacara le acoperim, sa se inmoaie in continuare, iar aromele sa se intrepatrunda.
Alte retete recomandate:
Tocanita cartofi
Tocanita ceapa
Tocanita cu carne de porc

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii