Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca impreuna cu ardeiul tocat cubulete, ceap
Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca impreuna cu ardeiul tocat cubulete, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate marunt. Se adauga carnea tocata, oul, pesmet, mustar si condimentele. Se umplu foile de varza cu umplutura, apoi se impacheteaza bine. Se taie cuburi morcovii si telina si se prajesc sarmalele in ulei incins impreuna cu legumele. Se toarna supa, se acopera cu cun capac si se lasa la inabusit 45 de minute.
Sarmelele se serevsc cu piure de cartofi si sosul in care s-au gatit.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Ardei umpluti
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...
Aperitiv langosi cu branza sarataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii