Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca impreuna cu ardeiul tocat cubulete, ceap
Se oparesc foile de varza in apa clocotita cu sare. Se lasa apoi la scurs. Se toaca varza ramasa, se amesteca impreuna cu ardeiul tocat cubulete, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate marunt. Se adauga carnea tocata, oul, pesmet, mustar si condimentele. Se umplu foile de varza cu umplutura, apoi se impacheteaza bine. Se taie cuburi morcovii si telina si se prajesc sarmalele in ulei incins impreuna cu legumele. Se toarna supa, se acopera cu cun capac si se lasa la inabusit 45 de minute.
Sarmelele se serevsc cu piure de cartofi si sosul in care s-au gatit.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarUn desert rapid, ușor și tare bun.
Desert sufleu de branza cu capsuniDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii