Se scoate carnea de pe oase se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o farfurie adanca, unde se amesteca cu o ceapa tocata fin, cartoful da
Se scoate carnea de pe oase se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o farfurie adanca, unde se amesteca cu o ceapa tocata fin, cartoful dat pe razatoare, verdeata tocata, o lingura de bulion, orez si pjper macinat. Amestecul se omogenizeaza si se sareaza.
Se oparesc frunzele de stevie sau de vita cateva minute in apa cu sare, dupa care se clatesc cu apa rece. Se fac sarmale mici care se asaza intr-o oala cu peretii inalti, cu frunze de stevie pe fundul ei. Sarmalele se acopera cu apa calda si se fierb la foc mic cateva ore. Se fierb cu o lingura de unt sau o lingura de grasime de porc. Se acopera cu bors proaspat imediat ce a scazut zeama in care au fiert si s-a inmuiat orezul din sarmale.
Se servesc fierbinti, cu smantana proaspata deasupra si cu mamaliguta calda.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Ardei umpluti
Pui la rotisor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii