Pentru a prepara aceasta reteta de sarmale din carne de vitel sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de vitel, varza, orez, ceapa, pasta de rosii, cimbru, marar, ulei, sare, piper.
Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita in prealabil, pasta de rosii, sarea si piperul. Se pregatesc foile de varza. Se pune in fiecare foaie cate o lingurita din amestecul de carne. Se ruleaza fiecare si se aseaza intr-o oala, pe fundul careia sunt puse varza tocata, cimbru si marar. Cand toate sarmalele sunt impachetate, se pun la cuptor.
Pot fi servite imediat.
Alte retete recomandate:
Friptura de miel cu lamaie
Drob de miel
Ciorba de miel
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii