Sarmale din carne de vitel

Pentru a prepara aceasta reteta de sarmale din carne de vitel sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de vitel, varza, orez, ceapa, pasta de rosii, cimbru, marar, ulei, sare, piper.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de vitel
  • 1 varza
  • 100 g orez
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • pasta de rosii
  • cimbru
  • marar
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita in prealabil, pasta de rosii, sarea si piperul. Se pregatesc foile de varza. Se pune in fiecare foaie cate o lingurita din amestecul de carne. Se ruleaza fiecare si se aseaza intr-o oala, pe fundul careia sunt puse varza tocata, cimbru si marar. Cand toate sarmalele sunt impachetate, se pun la cuptor.


Pot fi servite imediat.

Alte retete recomandate:

Friptura de miel cu lamaie

Drob de miel

Ciorba de miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc