Pentru sarmalele bunicii va trebuie 500 g carne de porc, 500 g carne de manzat.
Sarmalele bunicii sunt delicioase. Se taie ceapa marunt, morcovul se rade pe razatoare, slanina si costita se taie cubulete, dupa care se amesteca si se calesc la foc domol, timp de 20 de minute, apoi adaugam carnea taiata cubulete si orezul spalat bine, dam gust de sare, piper si boia. Amestecam bine si facem sarmale mari dintr-o singura frunza, le asezam in cratita unsa cu ulei, punem crengute de cimbru si varza tocata, asezam sarmalele in rand, apoi punem 4 cani de apa, 200 g suc de rosii si dam cratita la cuptor.
Sarmalele bunicii sunt bune calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii