Pentru sarmalele bunicii va trebuie 500 g carne de porc, 500 g carne de manzat.
Sarmalele bunicii sunt delicioase. Se taie ceapa marunt, morcovul se rade pe razatoare, slanina si costita se taie cubulete, dupa care se amesteca si se calesc la foc domol, timp de 20 de minute, apoi adaugam carnea taiata cubulete si orezul spalat bine, dam gust de sare, piper si boia. Amestecam bine si facem sarmale mari dintr-o singura frunza, le asezam in cratita unsa cu ulei, punem crengute de cimbru si varza tocata, asezam sarmalele in rand, apoi punem 4 cani de apa, 200 g suc de rosii si dam cratita la cuptor.
Sarmalele bunicii sunt bune calde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii