Frunzele de vita se spala bine in mai multe ape reci, apoi se fierbe intr-o oala apa pana clocoteste si se introduc cate zece odata, sa se opareasca.
Frunzele de vita se spala bine in mai multe ape reci, apoi se fierbe intr-o oala apa pana clocoteste si se introduc cate zece odata, sa se opareasca. Cand se inmoaie,
cam dupa doua minute, se scot pe o farfurie, folosind o spumiera. Dupa ce s-au racit, se ia fiecare frunza si i se scot coditele si partea dinspre coton.
Carnea se spala bine, se taie bucatele si se toaca la masina. Ceapa se curata, se spala si se marunteste. Orezul se spala in mai multe ape reci, apoi se scurge bine. Ciupercile se curata de pielite, se spala si se taie pestisori. Morcovul se curata si se taie cubulete mici.
Se amesteca apoi, intr-un vas mare, carnea, orezul, ciupercile, oul, jumatate din cantitatea de verdeata, tocata in prealabil, jumatate din cantitatea de ceapa
maruntita, cimbru, sare si piper. Se umplu foile de vita cu acest amestec, avand grija sa se infasoare strasnic. Restul de ceapa se caleste in ulei, adaugand bulionul si omogenizand cu apa.
Se toarna totul in cratita, se adauga morcov, sare, piper, putina verdeata si se lasa la fiert timp de 35-40 min.
Alte retete mancare recomandate
Ghiveci de legume
Ciulama de ciuperci
Musaca de vinete

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii