Se rade cascavalul, se faramiteaza miezul de paine, se taie ceapa foarte marunt, se separa albusul oului de galbenus. Se amesteca intr-un bol cascaval
Se rade cascavalul, se faramiteaza miezul de paine, se taie ceapa foarte marunt, se separa albusul oului de galbenus. Se amesteca intr-un bol cascavalul cu painea, se adauga ceapa, putin mustar, sare si piper dupa gust, iar la sfarsit galbenusul de ou, pentru a lega compozitia. Din aceasta masa se formeaza cu mana betisoare de forma unor carnaciori. Se bate albusul de ou. Betisoarele se tavalesc pe rand in faina, albus batut si pesmet, dupa care se prajesc in grasime sau ulei, care trebuie sa fie bine incins, pana devin auri.
Se servesc cu cartofi piure, salata verde si ardei rosi. Pofta buna !!!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii