Shaorma cu foi din clatite

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se prajesc aprox. 10 clatite mai groase. Pieptul de pui taiat fasii se frige pe grill sau se prajeste in pu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Shaorma cu foi din clatite

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 4 oua o cana apa minerala un praf de sare
  • 3 linguri ulei un varf de cutit cu bicarbonat de sodiu
  • faina (aprox 8 linguri cu varf)
  • Pentru umplutura:
  • un piept de pui
  • 3-4 cartofi potriviti
  • 4-5 foi de spanac
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3-4 castraveti murati
  • un ardei gras
  • ketchup iute- sau dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se prajesc aprox. 10 clatite mai groase. Pieptul de pui taiat fasii se frige pe grill sau se prajeste in putin ulei, se sareaza si se pipereaza.

Cartofii se taie si se prajesc in ulei. Se taie feliute ardeiul gras. Ceapa verde si castravetii murati se taie rondele. Spanacul il taiem sau il putem lasa intreg.

 

Luam cate o foaie, o stropim cu ketchup si adaugam cate putin din fiecare ingredient, condimentam cu un praf de sare, piper si putin cimbru. Pentru mai multa savoare putem adauga si maioneza.


Se poate aduce la masa foile si ingredientele separat si fiecare poate sa-si prepare shaorma cu ingredientele preferate. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori