Se amesteca ingredientele pentru aluat si se prajesc aprox. 10 clatite mai groase. Pieptul de pui taiat fasii se frige pe grill sau se prajeste in pu
Se amesteca ingredientele pentru aluat si se prajesc aprox. 10 clatite mai groase. Pieptul de pui taiat fasii se frige pe grill sau se prajeste in putin ulei, se sareaza si se pipereaza.
Cartofii se taie si se prajesc in ulei. Se taie feliute ardeiul gras. Ceapa verde si castravetii murati se taie rondele. Spanacul il taiem sau il putem lasa intreg.
Luam cate o foaie, o stropim cu ketchup si adaugam cate putin din fiecare ingredient, condimentam cu un praf de sare, piper si putin cimbru. Pentru mai multa savoare putem adauga si maioneza.
Se poate aduce la masa foile si ingredientele separat si fiecare poate sa-si prepare shaorma cu ingredientele preferate. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights Alte retete recomandate:
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleac• curatati si spalati toate legumele • taiati-le cuburi cu exceptia feniculului pe care-l taiati felii de
Crema de legumeRetete dietetice. Mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei.
Chiftelute de legume (la cuptor) cu piure de morcovi
Comentarii