Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de
Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de pulpa si se apasa putin. Apoi se trece prin faina, ou, pesmet si se frige in ulei incins.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Piept pui cu ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryStim cu totii ce este Nutella, o crema de ciocolata si alune de padure extreme de deliciosa si de iubita. Dar daca v-as spune...
Crema de ciocolata Nutella (reteta video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii