Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de
Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de pulpa si se apasa putin. Apoi se trece prin faina, ou, pesmet si se frige in ulei incins.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Piept pui cu ciuperci
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)O prajitura foarte gustoasa si aratoasa, zic eu. Foile sunt foarte bune si nu trebuie intinse cu sucitorul si nici coapte pe...
Prajitura cu cafea si crema mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaUn preparat devenit traditional in familia noastra!
Coasta de miel umpluta
Comentarii