Pieptul de pui se taie in fasii cat mai subtiri si se sareaza si se pipareaza. Ouale se bat bine, cu un praf de sare. Se incinge uleiul, bucatile de c
Pieptul de pui se taie in fasii cat mai subtiri si se sareaza si se pipareaza. Ouale se bat bine, cu un praf de sare. Se incinge uleiul, bucatile de carne se dau prin ou, apoi prin pesmet si se pun la prajit. Cand isi schimba culoarea pe margini, se intorc sa se prajeasca si pe partea cealalta.
Se scot la scurs pe o farfurie tapetata cu servete absorbante.
Se servesc cu muraturi si/sau legume.
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradFoarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.
Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii