Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos. Avand un mijloc moale de cascaval si o crusta crocanta de fulgi de porumb, va fi un adevarat deliciu culinar.
Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos.
Incepi prin a pregati pieptul de pui, pe care il bati cu un ciocan de bucatarie pana se subtiaza si il condimentezi dupa gust.
Pe fiecare felie de piept de pui asezi cate o felie de sunca si una de cascaval. Impaturesti apoi frumos carnea si o prinzi cu o scobitoare.
Snitelul se trece apoi prin faina, oul batut si la final prin fulgii de porumb zdrobiti.
Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele parti
Snitelele de piept de pui cu cascaval Delaco pot fi servite alaturi de o granitura de legume sau cartofi aurii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii