Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos. Avand un mijloc moale de cascaval si o crusta crocanta de fulgi de porumb, va fi un adevarat deliciu culinar.
Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos.
Incepi prin a pregati pieptul de pui, pe care il bati cu un ciocan de bucatarie pana se subtiaza si il condimentezi dupa gust.
Pe fiecare felie de piept de pui asezi cate o felie de sunca si una de cascaval. Impaturesti apoi frumos carnea si o prinzi cu o scobitoare.
Snitelul se trece apoi prin faina, oul batut si la final prin fulgii de porumb zdrobiti.
Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele parti
Snitelele de piept de pui cu cascaval Delaco pot fi servite alaturi de o granitura de legume sau cartofi aurii.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii