Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos. Avand un mijloc moale de cascaval si o crusta crocanta de fulgi de porumb, va fi un adevarat deliciu culinar.
Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos.
Incepi prin a pregati pieptul de pui, pe care il bati cu un ciocan de bucatarie pana se subtiaza si il condimentezi dupa gust.
Pe fiecare felie de piept de pui asezi cate o felie de sunca si una de cascaval. Impaturesti apoi frumos carnea si o prinzi cu o scobitoare.
Snitelul se trece apoi prin faina, oul batut si la final prin fulgii de porumb zdrobiti.
Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele parti
Snitelele de piept de pui cu cascaval Delaco pot fi servite alaturi de o granitura de legume sau cartofi aurii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii