Cartofii se curata, apoi se toaca si se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa la racit, apoi se acopera cu supa si se lasa la marinat putin. Se ada
Cartofii se curata, apoi se toaca si se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa la racit, apoi se acopera cu supa si se lasa la marinat putin. Se adauga 4 linguri otet, piper, zahar, sare, ceapa, iar in final se adauga uleiul si se lasa la marinat 30 de minute. Se taie castravetele felii, se sareaza, se amesteca cu 1 lingura otet, suc de lamaie, sare, piper, zahar si smantana. Se toarna dressingrul peste castraveti si se pun la frigider. Se bat feliile de carne, se sareaza, se pipereaza, apoi se tavalesc prin faina, oua batut si pesmet. Se rumenesc cate 3-4 minute pe fiecare parte. Frunzele de fetica se amesteca in salata de cartofi, se sareaza si se pipereaza.
Snitelele se sareaza cu salata.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Legume la cuptor Mancare de mazare
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Baietelul meu adora ciorba de perisoare si de aceea o prepar destul de des. Va voi arata cum o prepar si ce-a iesit ;)
Ciorba cu perisoareIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii