Snitel de vitel cu cartofi

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de cartofi, ceapa, castraveti, smantana, muschi de vitel, faina, oua si unt.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 250 ml supa
  • 5 linguri otet
  • 1 ceapa
  • zahar
  • 6 linguri ulei
  • 1 castravete
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 linguri smantana
  • 4 felii muschi de vitel
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 100 gr pesmet
  • 6 linguri unt
  • 150 gr fetica

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare, timp de 25 de minute. Se scurg, apoi se lasa la racit, se taie felii si se acopera cu supa. Se adauga 4 linguri de otet, piper, zahar si sare dupa gust, apoi ceapa, uleiul si se lasa la marinat 30 de minute. Castravetele se taie felii, se sareaza si se toarna peste el un dressing format dintr-o lingura otet, suc de lamaie, sare, piper, putin zahar si smantana. Se amesteca bine si se pune la rece. Carnea se bate cu ciocanul de carne, se sareaza, se pipereaza si se da prin faina, ou batut si pesmet. Se pune apoi la rumenit in ulei incins, pe ambele parti. Frunzele de fetica se amesteca impreuna cu cartofii si se condimenteaza.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Legume la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori