Snitel de vitel cu cartofi

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de cartofi, ceapa, castraveti, smantana, muschi de vitel, faina, oua si unt.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 250 ml supa
  • 5 linguri otet
  • 1 ceapa
  • zahar
  • 6 linguri ulei
  • 1 castravete
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 linguri smantana
  • 4 felii muschi de vitel
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 100 gr pesmet
  • 6 linguri unt
  • 150 gr fetica

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare, timp de 25 de minute. Se scurg, apoi se lasa la racit, se taie felii si se acopera cu supa. Se adauga 4 linguri de otet, piper, zahar si sare dupa gust, apoi ceapa, uleiul si se lasa la marinat 30 de minute. Castravetele se taie felii, se sareaza si se toarna peste el un dressing format dintr-o lingura otet, suc de lamaie, sare, piper, putin zahar si smantana. Se amesteca bine si se pune la rece. Carnea se bate cu ciocanul de carne, se sareaza, se pipereaza si se da prin faina, ou batut si pesmet. Se pune apoi la rumenit in ulei incins, pe ambele parti. Frunzele de fetica se amesteca impreuna cu cartofii si se condimenteaza.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Legume la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc