Snitel din carne tocata

Se amesteca carnea tocata cu smantana, oul, pesmetul, sarea si piperul. Din pasta obtinuta se ‘intind’ 3 foi potrivite pentru tava. Ciupe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne tocata
  • 1/8 l smantana
  • 1 ou
  • 4 linguri pesmet
  • 150 g ciuperci
  • 3 linguri unt
  • 300 g spanac
  • 2 linguri cascaval razuit
  • nucsoara macinata
  • 1 lingura ulei
  • sos chilli
  • masline

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu smantana, oul, pesmetul, sarea si piperul. Din pasta obtinuta se ‘intind’ 3 foi potrivite pentru tava. Ciupercile curatate se taie, dupa care se prajesc putin in unt. Se spala si se curata spanacul si se caleste in untul ramas. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se amesteca cu cascavalul razuit. Foile din carnea tocata se asaza in tava, intre ele se pun ciuperci si spanac. Se preseaza usor si se ung cu ulei. Se baga la cuptorul incins.
Alte retete mincare recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc