Pentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas.
Pentru snitel palermo din piept de pui carnea se spala, se dezoseaza si se portioneaza, dupa care se curata cascavalul de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas, se bat cu sare si piper si se amesteca cu cascaval ras. Bucatile de piept de pui se trec prin faina, oua (amestecate cu cascaval, sare si piper) si se prajesc in uleiul incins.
Snitelul palermo din piept de pui se serveste cald, cu diferite garnituri din cartofi natur, cartofi prajiti, piure de cartofi si legume.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiAceasta reteta am adus-o din Basarabia.O puteti intalni in fiecare restaurant deacolo.E extrem de apreciata mai ales dupa...
Zeama de cocos in stil Basarabean
Comentarii