Snitel vienez cu lamiie

Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se praje

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. carne de vitel
  • grasime
  • sare
  • piper
  • 5 felii lamiie
  • faina
  • ou
  • pesmet

Mod de preparare

Se taie carnea cruda in felii, care se bat usor cu ciocanul, se presara pe ambele parti cu sare si piper, apoi se bat in faina, ou si pesmet. Se prajesc snitelele pe amindoua partile in multa grasime, la inceput pe foc viu, apoi la foc mai moale. Cind snitelele sint gata se pune cite o felie de lamiie pe fiecare si se servesc cu cartofi prajiti si salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori