Carnea se taie felii, se bate cu ciocanul pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper, boia dupa gust. Separat intr-o farfurie adinca se bat oual
Carnea se taie felii, se bate cu ciocanul pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper, boia dupa gust. Separat intr-o farfurie adinca se bat ouale ca pentru omleta. Se amesteca pesmetul cu cascavalul si se pune pe o farfurie intinsa, iar pe o alta farfurie se pune faina alba. Se trec feliile de carne prin faina, ou si pesmet cu cascaval dupa care se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii