Carnea se taie felii, se bate cu ciocanul pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper, boia dupa gust. Separat intr-o farfurie adinca se bat oual
Carnea se taie felii, se bate cu ciocanul pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper, boia dupa gust. Separat intr-o farfurie adinca se bat ouale ca pentru omleta. Se amesteca pesmetul cu cascavalul si se pune pe o farfurie intinsa, iar pe o alta farfurie se pune faina alba. Se trec feliile de carne prin faina, ou si pesmet cu cascaval dupa care se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii