Snitelele de porc sunt clasice pentru orice gospodina si pentru orice bucatarie, se fac usor, sunt gustoase si fragede.
Carnea o spalam si o stergem cu un prosop de bucatarie.
O taiem felii subtiri de cca 1/2 cm, dupa care le batem cu ciocanul de batut carne.
Amestecam condimentele dupa care condimentam carnea care am stropit-o cu un pic de zeama de lamaie,acoperim carnea si dam la rece 30 min.
Batem ouale cu un praf de sare si piper daca dorim,
Punem faina intr-o farfurie,in alta punem pesmetul,
Trecem bucatile de carne prin faina,ou si pesmet si le prajim in uleiul incalzit,
Le scoatem pe un servetel absorbant si acoperim vasul pana terminam snitele.
Putem servi snitelele de porc cu un sos iutel de la Bunatati din natura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii