ies foarte crocante si gustoase
Carnea se feliaza,apoi se bate pe ambele parti cu ciocanul de batut snitele. Presaram sare si piper dupa gust. Albusurile se bat putin cu furculita. Pe o farfurie intinsa punem fulgii de mei. Uleiul se pune la incins in tigaie (cca 100ml). Trecem bucatile de carne prin albus batut, apoi prin fulgi de mei si le punem la prajit in tigaie. Intoarcem snitelele cu furculita sa se rumeneasca uniform pe ambele parti,apoi le scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces. Servim cu orice fel de garnitura sau cu legume proaspete. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii