retete de vara
Pieptul de pui se spala, se sterge cu un prosop, se feliaza felii care le vom bate putin cu ciocanul pentru snitele.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele, adaugam snitele, amestecam bine, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider 30 min,
Intr-o tigaie adaugam putin ulei de masline si, cand s-a incalzit, prajim snitele de pui pe ambele parti.
Scoatem snitele pe un servetel absorbant, acoperim si lasam deoparte.
In uleiul in care am prajit snitele, adaugam untul, lasam sa se topeasca, dupa care adaugam smantana, faina amestecata cu laptele, condimente italiene, sare, piper si omogenizam.
Cand da in clocot, adaugam spanacul (spalat si scurs bine de apa) tocat, amestecam adaugam rosia taiata cubulete (oparita si decojita), ardeiul tocat marunt.
Lasam sa fiarba cca 10 min pana ce capata o consistenta cremoasa.
La final se adauga snitele de pui, cascavalul si mai lasam 2-3 min.
Noi am servit cu spaghete, dar se poate servi si simplu.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii