Muschiul se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza dupa care se lasa deoparte. Se pune ulei, intr-un vas, se adauga slanina taiata bucatele,
Muschiul se curata de pielite, se sareaza si se pipereaza dupa care se lasa deoparte. Se pune ulei, intr-un vas, se adauga slanina taiata bucatele, dupa care se asaza vasul pe foc mic. Cand s-a infierbantat uleiul, se pune friptura si se intoarce pe toate partile pana se albeste. Se acopera cu un capac vasul si se lasa sa se rumeneasca. Se toarna peste muschi vinul, sosul de rosii si se adauga ceapa, zaharul si se lasa din nou acoperit, tot pe foc mic, timp de o ora. Se adauga apoi maslinele, ciupercile si se introduce tava la cuptor pentru 40-50 de minute.
Se serveste fierbinte.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui Friptura de vita la cuptor Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii