Sote de curcan in sos de bere

Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. ceapa se taie julien, rosiile se decojesc si se taie cubulete, fasolea se opareste, iar costita

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe rosii
  • 250 gr rosii
  • 400 gr fasole verde
  • 100 gr costita
  • 30 gr unt
  • 50 gr faina
  • 250 ml bere
  • 250 ml supa de carne
  • 125 gr smantana
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. ceapa se taie julien, rosiile se decojesc si se taie cubulete, fasolea se opareste, iar costita se taie cubulete. Fasiile de curcan se prajesc in unt topit. Se adauga ceapa si costita. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa la prajit 2 minute. Se toarna apoi berea si supa, peste costita, se adauga fasolea verde si se lasa la fiert un pic. Se cerne faina in ploaie si se adauga rosiile si smantana. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se orneaza cu patrunjel verde.
Se serveste cald.

Alte retete:

Piftie de curcan

Ciorba radauteana

Muschi de porc la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc