Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. ceapa se taie julien, rosiile se decojesc si se taie cubulete, fasolea se opareste, iar costita
Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii. ceapa se taie julien, rosiile se decojesc si se taie cubulete, fasolea se opareste, iar costita se taie cubulete. Fasiile de curcan se prajesc in unt topit. Se adauga ceapa si costita. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa la prajit 2 minute. Se toarna apoi berea si supa, peste costita, se adauga fasolea verde si se lasa la fiert un pic. Se cerne faina in ploaie si se adauga rosiile si smantana. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se orneaza cu patrunjel verde.
Se serveste cald.
Alte retete:
Piftie de curcan
Ciorba radauteana
Muschi de porc la cuptor
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptornimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacPuteti folosii orice tip de dulceata doriti sau finetti Clatite cu dragoste pregatite ❤
Clatite cu dulceata, banana si miereDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii