Rinichiul se taie in doua, pe lungime, se curata si se opareste, apoi se taie in bucati mici si se pune in tigaia cu ulei incins, sa se rumeneasca. Fi
Rinichiul se taie in doua, pe lungime, se curata si se opareste, apoi se taie in bucati mici si se pune in tigaia cu ulei incins, sa se rumeneasca. Ficatul de porc se spala si se taie in cubulete, adaugandu-se si el in tigaie peste rinichi, cand acesta este aproape gata. Se lasa impreuna pe foc timp de aproximativ zece minute, apoi se scot pe o farfurie.
Ceapa taiata solzisori se caleste in uleiul in care s-au prajit organele de porc. Se adauga vinul, faina, bulionul subtiat cu un pahar de apa calda. Se potriveste de sare si piper. Dupa ce sosul a fiert, se adauga bucatile de rinichi si de ficat si se fierb impreuna timp de aproximativ un sfert de ora.
Se serveste cald, cu verdeata tocata deasupra si mamaliguta.
Alte preparate culinare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii