SPAGHETE MILANEZE

Spaghetele se fierb 10 min, se strecoara, si se clatesc cu apa rece. sunca si ciuprcile se taie julien si se calesc la foc mic. Apoi se vor pasa rosii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g spaghete
  • 50g rosii decojite
  • sunca 50g
  • ciuperci proaspete100g
  • parmezan 100g
  • piper alb 2g
  • busuioc 2
  • oregano 1g

Mod de preparare

Spaghetele se fierb 10 min, se strecoara, si se clatesc cu apa rece. sunca si ciuprcile se taie julien si se calesc la foc mic. Apoi se vor pasa rosiile si se calesc si ele, adaugati sare, piperu, oregano, busuiocul si continuati fierberea. Spre sfirsit adaugati spaghetele fierte si presarati parmezan deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci