Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se sareaza.
Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste in apa clocotita, se raceste in apa rece, se taie bucati. Lamaia se spala; la jumatate se extrage sucul, iar cealalta se taie rondele. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de miel se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, apoi se scot separat. in 50 ml ulei se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, cca 500 ml apa clocotita si se fierb. Sosul se paseaza peste bucatile de carne si se fierb impreuna. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga spanac si se mai fierb 5-8 minute. La final, se adauga sucul de lamaie.
Spanacul cu carne de miel se serveste cald, cu felii de lamaie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii